2019

Vrede en Lust Viognier 2019

* An 2020-TOP 100 SA Wines

 

 

85.90 lei 750 ml

Livrare in 5-7 zile

Origine

Simondium-Paarl, South Africa

Vinificator

Vrede en Lust

SOI DE STRUGURI

Viognier

ALCOOL

13.5 %

DENUMIRE

Vrede en Lust Viognier 2019

RECOLTA DE VIN

2019

ZR

2 g/l

pH

5.8 g/l

TA

5.8 g/l

VOLUM

750 ml

Închidere

Screw Cap

Temperatura de servire

8-12 °C

Servire inainte de anul

2024

Alergeni

Contine sulfiti

Premii obtinute

An 2020-TOP 100 SA Wines
An 2017-The Michelangelo Gold
An 2016-Old Mutual Trophy Silver

Specificatii vin

DEGUSTARE

Vrede en Lust Viognier este un vin alb minunat care surprinde cunoscătorul cu arome de fructe de piatră. Nuanțele fructate ale vinului alb, parțial maturat în stejarul francez, sunt subliniate de flori delicate de portocal. La gust, la rândul său, se desprind minunate note condimentate și un gust cremos, echilibrat cu abilitate de nuanțe ușoare de stejar.

Vrede en Lust produce Viognier din regiunea Simonsberg Paarl din 2007, iar în 2010 au fost recoltate prima recoltă de Viognier din Elgin. Pe măsură ce podgoriile s-au maturizat, am observat că cele două stiluri (mai calde și mai reci) se completează reciproc atunci când vine vorba de stilul vinului și din 2012, un singur Viognier a fost produs în gama Vrede en Lust. Viognier 2015 a fost distins cu dublu aur la Național Wine Challenge 2016. O colaborare de terroirs – acest vin prezintă cele mai bune din ambele lumi. Aromaticele abundente de la Simonsberg-Paarl, cu aromele mai rafinate și palatul de mirodenie complicat al fructului Elgin. Provocarea Națională a Vinului din 2019 a acordat Viognier 2018 un premiu Double Gold. Viognier 2019 a primit premiul Double Gold la National Wine Challenge 2020.

Specificatii vin

ASOCIERE CU ALIMENTE

Vrede en Lust Viognier este un tovarăș de mâncare versatil, dar vinul aromat alb, de asemenea, taie o figură excelentă pe cont propriu.

Specificatii vin

PASTRARE

Vinul sa maturizat parțial în stejar francez timp de 8 până la 9 luni.

Strugurii au fost zdrobiți separat pentru fiecare regiune la sfârșitul lunii februarie, iar sucul a fost depus în rezervoare din oțel inoxidabil. Fermentarea a avut loc în butoaie noi de stejar francez și maghiar de 225L și un procent în rezervoare din oțel inoxidabil. După fermentare, vinul a fost maturat pe drojdie timp de 8-9 luni și cele două componente au fost amestecate înainte de îmbuteliere.

 

 

S-ar putea să-ți placă și…