Vrede en Lust produce Viognier din regiunea Simonsberg Paarl din 2007, iar în 2010 au fost recoltate prima recoltă de Viognier din Elgin. Pe măsură ce podgoriile s-au maturizat, am observat că cele două stiluri (mai calde și mai reci) se completează reciproc atunci când vine vorba de stilul vinului și din 2012, un singur Viognier a fost produs în gama Vrede en Lust. Viognier 2015 a fost distins cu dublu aur la Național Wine Challenge 2016. O colaborare de terroirs – acest vin prezintă cele mai bune din ambele lumi. Aromaticele abundente de la Simonsberg-Paarl, cu aromele mai rafinate și palatul de mirodenie complicat al fructului Elgin. Provocarea Națională a Vinului din 2019 a acordat Viognier 2018 un premiu Double Gold. Viognier 2019 a primit premiul Double Gold la National Wine Challenge 2020.
Vrede en Lust Viognier 2019
85.90 lei 750 ml
Livrare in 5-7 zile
Origine | Simondium-Paarl, South Africa |
---|---|
Vinificator | Vrede en Lust |
SOI DE STRUGURI | Viognier |
ALCOOL | 13.5 % |
DENUMIRE | Vrede en Lust Viognier 2019 |
RECOLTA DE VIN | 2019 |
ZR | 2 g/l |
pH | 5.8 g/l |
TA | 5.8 g/l |
VOLUM | 750 ml |
Închidere | Screw Cap |
Temperatura de servire | 8-12 °C |
Servire inainte de anul | 2024 |
Alergeni | Contine sulfiti |
Premii obtinute | An 2020-TOP 100 SA Wines |
Specificatii vin
DEGUSTARE


Specificatii vin
ASOCIERE CU ALIMENTE
Specificatii vin
PASTRARE
Vinul sa maturizat parțial în stejar francez timp de 8 până la 9 luni.
Strugurii au fost zdrobiți separat pentru fiecare regiune la sfârșitul lunii februarie, iar sucul a fost depus în rezervoare din oțel inoxidabil. Fermentarea a avut loc în butoaie noi de stejar francez și maghiar de 225L și un procent în rezervoare din oțel inoxidabil. După fermentare, vinul a fost maturat pe drojdie timp de 8-9 luni și cele două componente au fost amestecate înainte de îmbuteliere.
