Sold Out!
2016,2018

Three Reds for Easter-Black is Black

280.00 lei 2.25 l

Livrare in 5-7 zile

SOI DE STRUGURI

Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot , Malbec ,Cabernet Sauvignon ,Pinotage

ALCOOL

14-14.5 %

DENUMIRE

Three Reds for Easter-Black is Black

RECOLTA DE VIN

2016,2018

VOLUM

2.25 L

Alergeni

Contine sulfiti

Descarca fisa tehnica

Specificatii vin

DEGUSTARE

De culoarea rubinului, un rosu aprins. Acest vin epocal din 2016, cuprinde savoarea dulceții din fructe, a unui precedent, cu o multitudine de fructe de padure. Un buchet auster, cu taninuri mature, al carui factor de beatitudine este magnetizant. Cabernet Sauvignon pune in lumina reflectoarelor tentele de coacaze negre, cassis, ciocolata si lemn dulce, in timp ce Cabernet Franc completeaza meticulos cu aroma de grafit si inegalabila mineralitate.

Un exemplu extrem de reușit al strugurilor naționali din Africa de Sud – acesta este Pinotajul Leopard’s Leap Special Edition. Vinul roșu strălucește în pahar într-o frumoasă culoare purpurie și emană mirosul miros de fructe de cireșe și zmeură. Aromele fructelor roșii se găsesc și pe gust și sunt subliniate de note moi de condiment. Se observă în special ardeiul negru și nucșoara. Mai mult, un indiciu de vanilie și stejar completează cu pricepere caracterul complex al vinului roșu. În plus, taninurile moi și finisajul elegant asigură faptul că Pinotajul Leopard’s Leap Special Edition va fi amintit mult timp după ultima înghițitură.

Incă din primul moment, spectrul complex al aromelor din La Motte Millennium arată că fiecare soi de struguri contribuie la caracterul unic al amestecului de vin roșu. Sub formă de arome de zmeură, Merlot (52%) oferă caracterul fructat, care este înconjurat de o notă ușoară de plante și nuanțe de caramel derivat din soiul de struguri Cabernet Franc (30%). Mai mult, Petit Verdot (10%) și Malbec (8%) conferă amestecului note aromate condimentate și tonuri de pământ. La gust, aromele de afine și scorțișoară sunt deosebit de vizibile, însoțite de aciditate proaspătă. Strugurii s-au maturat separat în stejar francez timp de douăsprezece luni înainte de amestecare.

Specificatii vin

ASOCIERE CU ALIMENTE

Servit alaturi de un antricot de vita, cu un sos cremos de ciuperci ci piper negru.

Specificatii vin

PASTRARE

S-ar putea să-ți placă și…

Vinuri Africa