2020

Selection 1679 Sparkling Rosé n/v

  • EDITIE LIMITATA
  • SelecțiA 16/79, care amintește de Simon van der Stel. A venit în Africa de Sud în 1679 și a fost primul guvernator care a pus piatra de temelie pentru tradiția viticolă din Cap, care continuă până în prezent.

93.90 lei 750ml

Livrare in 5-7 zile

Origine

Stellenbosch

Vinificator

Stone Pine Wines

SOI DE STRUGURI

Colombard, Merlot

ALCOOL

11.5%

DENUMIRE

Selection 1679 Sparkling Rosé n/v

RECOLTA DE VIN

2020

ZR

9.4 g/l

pH

5.6 g/l

TA

5 g/l

VOLUM

750 mL

Închidere

Pluta

Temperatura de servire

8-10 °C

Servire inainte de anul

2022

Alergeni

Contine sulfiti

Specificatii vin

DEGUSTARE

Într-un roz somon puternic, Selection 16/79 Sparkling Rosé n / v străluceste în pahar și emană imediat mirosul miros al aromelor fructate și florale. Mai ales notele frumoase de căpșuni, mere și petale de trandafir încântă inimile fiecărui cunoscător. La gust, vinul spumant este perfect echilibrat cu aciditatea sa proaspătă și perlajul elegant. Bine rece, Selection 16/79 Sparkling Rosé n / v este un aperitiv minunat,dar   se potrivește foarte bine cu sushi, mâncăruri din bucătăria asiatică sau aperitive cu gust de fructe. Acest vin spumant exclusiv, care este disponibil numai în cantități limitate, aparține Selecției 16/79, care amintește de Simon van der Stel. A venit în Africa de Sud în 1679 și a fost primul guvernator care a pus piatra de temelie pentru tradiția viticolă din Cap, care continuă până în prezent.

Specificatii vin

ASOCIERE CU ALIMENTE

Bucurati-va de acest spumant ca desert dar se imbina foarte bine cu sushi, mâncăruri din bucătăria asiatică sau aperitive cu gust de fructe.

Specificatii vin

PASTRARE

Fermentat in tancuri de inox

S-ar putea să-ți placă și…

Vinuri Africa