2021

Sistem Coravin -Model Six Core Red

  • Punerea și scoaterea sistemului Coravin este foarte ușoară. Prin plută se introduce un ac fin. Acul alunecă prin plută ca untul. Deoarece pluta este un produs natural, se închide automat din nou când scoateți acul de turnare cu sistemul Coravin după turnare. Puteți folosi ace de câteva sute de ori. Sistemul Coravin conține un cartuș cu gaz argon. Acest lucru înseamnă că nu intră oxigen în sticla de vin, ceea ce înseamnă că vinul durează atât de mult ca și când nu l-ați fi scos niciodată din raftul de vin.

1,750.00 lei 0.0

Livrare in 5-7 zile

Ce contine pachetul ?

Coravin Model 6 în roșu este livrat cu 2 capsule și 1 adaptor cu șurub Coravin, astfel încât să puteți utiliza sistemul pentru vinurile cu șuruburi.

Ce este special la sistemul de vinuri Coravin?

Coravin este singurul sistem de vinuri care permite turnarea tuturor vinurilor la pahar fără a fi nevoie să tragi pluta! Așezați sistemul pe sticla de vin închisă, străpungeți, răsturnați și turnați – atât cât sau cât doriți dvs. și oaspeții dvs. – iar restul sticlei rămâne proaspăt săptămâni, luni sau chiar ani!

Coravin Model 6 comparativ cu alte modele Coravin

Modelul 6 combină eleganța și tehnologia cu culori luxoase și accente cromate elegante. Este disponibil în roșu, argintiu sau negru. Dispune de materiale de calitate superioară decât modelul 3 și este la fel de perfectă pentru uz casnic din punct de vedere al funcționalității.

CORAVIN

CUM FOLOSESC SISTEMUL CORAVIN ?

„Voi bea orice este deschis” este un lucru din trecut. Beți sau serviți vinul pe care îl doriți cu sistemul de conservare a vinului Model Six Coravin. Tehnologia brevetată vă asigură că puteți bea orice vin, în orice cantitate, fără a scoate dopul.

CARTUSE ARGON

CAT DUREAZA CARTUSELE ?

Cu fiecare cartuș puteți turna până la 15 pahare de vin (150ml).

Vinuri Africa