Sold Out!
2021

Sistem Coravin -Model 3

  • Coravin este singurul sistem de vinuri care permite servirea tuturor vinurilor la pahar fără a fi nevoie să tragi pluta! Așezați sistemul pe sticla de vin închisă, străpungeți, răsturnați și turnați – atât cât sau cât doriți dvs. și oaspeții dvs. – iar restul sticlei rămâne proaspăt săptămâni, luni sau chiar ani!

     

990.99 lei 0.0

Livrare in 5-7 zile

Ce contine pachetul ?

Livrarea include următoarele accesorii: Coravin Model 3, 2 cartușe, 1 adaptor cu șurub Coravin.

Ce este special la sistemul de vinuri Coravin?

Coravin este singurul sistem de vinuri care permite turnarea tuturor vinurilor la pahar fără a fi nevoie să tragi pluta! Așezați sistemul pe sticla de vin închisă, străpungeți, răsturnați și turnați – atât cât sau cât doriți dvs. și oaspeții dvs. – iar restul sticlei rămâne proaspăt săptămâni, luni sau chiar ani!

Coravin Model 3 comparativ cu alte modele Coravin

Coravin Model 3 este modelul entry-level Coravin și o alternativă optimă dacă nu doriți să cheltuiți la fel de mulți bani, dar doriți să vă bucurați de funcționalitate completă. Datorită alegerii materialelor, este puțin mai ieftin decât modelul Six, dar nu are limitări în ceea ce privește manipularea.

Cum folosesc sistemul Coravin?

Punerea și scoaterea sistemului Coravin este foarte ușoară. Prin plută se introduce un ac fin. Acul alunecă prin plută ca untul. Deoarece pluta este un produs natural, se închide automat din nou atunci când scoateți acul de turnare cu sistemul Coravin după turnare. Puteți folosi ace de câteva sute de ori. Sistemul Coravin conține un cartuș cu gaz argon. Aceasta înseamnă că niciun oxigen nu intră în sticla de vin, ceea ce înseamnă că vinul durează atât de mult ca și când nu l-ați fi scos niciodată din raftul de vin.

CORAVIN

CUM FOLOSESC SISTEMUL CORAVIN ?

Roșu, alb sau roz? Faceți-l roșu, alb și roz. Sistemul de conservare a vinului Model Three Coravin vă deblochează alegerile, astfel încât să puteți bea orice vin în orice cantitate, fără a scoate dopul.

CARTUSE ARGON

CAT DUREAZA CARTUSELE ?

Cu fiecare cartuș puteți turna până la 15 pahare de vin (150ml).

Vinuri Africa