Reduceri!
2022

Set 6 pahare de sampanie -Schott Zwiesel Champagne Glasses Vina 227 ml

  • Cu setul de 6 pahare de vin spumant  din colectia Vina de la Schott Zwiesel aduci eleganță pură în casa ta. Sticlăria este perfectă pentru cine de lux și băuturi confortabile. Paharele sunt fabricate din cristal Tritan® patentat, fără plumb, ceea ce le face potrivite pentru curățarea în mașina de spălat vase. Acest material asigură o durabilitate sporită și o claritate strălucitoare.

     

     

299.90 lei 0.0

Livrare in 5-7 zile

Despre Schott Zwiesel

Ați ajuns la locul potrivit pentru produse de calitate marca Schott Zwiesel. Toate paharele sunt fabricate din sticlă de cristal Tritan de înaltă calitate, făcându-le rezistente la zgârieturi și la rupere. În plus, toate paharele au claritatea supremă care rămâne chiar și după curățarea zilnică în mașina de spălat vase. Pentru pahare de calitate și moderne, aveți o mulțime de alegere la Schott Zwiesel!

Producator

Schott Zwiesel

Ce contine pachetul ?

* 6 pahare sampanie 227 ml colectia Vina

Material

Sticla de cristal

Nume material

Tritan kristalglas

Tara de origine

Germania

Diametru si greutate

Diametru 7 cm
Înălţime 22,5 cm
Capacitate 227 ml

Set Sampanie colectia Vina 227 ml

Aceste frumoase pahare de șampanie Schott Zwiesel Vina sunt de vânzare pe www. vinuriafrica.ro Seria modernă se concentrează în întregime pe experiența mirosului și gustativă a, în cazul acestui pahar, șampanie. Sticla este fabricată din sticlă patentată Tritan® Crystal. Această sticlă se poate spăla în mașina de spălat vase și rămâne limpede chiar și după mii de clătiri.

S-ar putea să-ți placă și…

Vinuri Africa