2017

Laibach Chenin Blanc Sur Lie 2017

Certified:Organic by ECOCERT ZA-BIO-154

 

 

98.90 lei 750ml

Livrare in 5-7 zile

Origine

Stellenbosch-Simionsberg

Vinificator

Francois van Zyl

SOI DE STRUGURI

100 % Chenin Blanc

ALCOOL

13.5 %

DENUMIRE

Laibach Chenin Blanc Sur Lie 2017

RECOLTA DE VIN

2017

ZR

1.5 g/l

pH

3.56 g/l

VOLUM

750 mL

Închidere

pluta cu ceara

Alergeni

Contine sulfiti

Descarca fisa tehnica

Specificatii vin

DEGUSTARE

Culoare răcoritoare cu un fel de nuanță verde, portocalie. Un nas foarte exotic cu tropical, papaya și piersici albe din abundență. Pe palat, o minunată persistență prospețime cu mulțimi de fructe și un pic de tanin. Palatul lustruit cu var și minerale destul de evidente. Un vin foarte complex, cu mult potențial de a îmbătrâni câțiva ani. Acest lucru este cât se poate de bun. Bucurați-vă !!

Specificatii vin

ASOCIERE CU ALIMENTE

Sugestie de servire:Un vin pentru orice ocazie, dar cu suficientă complexitate pentru a completa fructe de mare, carne albă și feluri de mâncare bogate în paste.

Specificatii vin

PASTRARE

Ca toate podgoriile noastre acesta este 100% cultivat organic. Am folosit foarte mult pielea pentru a face acest lucru vin. Am fermentat 25% pe piei cu un fel de macerare carbonică tehnică timp de 24 de zile. Unii struguri au fost zdrobiți și am permis 48 de ore contact cu pielea. Nu s-au folosit aditivi și toată fermentarea s-a făcut în vechime butoaie (50%), ouă de beton în stil Nomblot (25%) și 25% în inox. Toate natural și absolut fără acid adăugat. Fermentarea a durat 3 – 200 de zile și vinul a fost lăsat pe sedimentul primar stil „sur lie” fără sulf timp de 11 luni. Componentele au fost rafinate și amestecate cu atenție în ianuarie și vinul a fost îmbuteliat cu foarte puțină filtrare.

 

 

S-ar putea să-ți placă și…

Vinuri Africa