2015

Klein Constantia Vin de Constance 2015

 

 

 

441.00 lei 750ml

Livrare in 5-7 zile

Origine

Constantia

Vinificator

Klein Constantia

SOI DE STRUGURI

Muscat de Frontignan

ALCOOL

14 %

DENUMIRE

Klein Constantia Vin de Constance 2015

RECOLTA DE VIN

2015

ZR

172.7 g/l

pH

6.5 g/l

VOLUM

500 ml

Închidere

plută

Alergeni

Contine sulfiti

Servire inainte de anul

2034

Temperatura de servire

8-12 °C

Premii obtinute

An 2015-5 John Platter Stars, Decanter Gold, Robert Parker 94 Points, Tim Atkin 98 Points
An 2014-5 John Platter Stars, Wine Spectator 94 Points, Tim Atkin 96 Points
An 2013-5 John Platter Stars, Robert Parker 96 Points, Tim Atkin 95 Points

Specificatii vin

DEGUSTARE

Uluitoare de la prima până la ultima înghițitură – acesta este legendarul Klein Constantia Vin de Constance. Vinul de desert a fost popular printre cunoscătorii din întreaga lume de secole și l-a inspirat deja pe Napoleon cu o culoare aurie strălucitoare în pahar. Seceta persistentă a acestei recolte a furnizat cea mai timpurie recoltă din 1986 și a produs fructe de padure cu arome concentrate și o aciditate armonios echilibrată. Buchetul acestui vin de desert excepțional este extrem de complex, cu note de floare de lămâie, miere și fructe de piatră. Pe gust, vinul de desert din soiul de struguri Muscat de Frontignan este plin de corp și lasa cunoscătorului  o senzație bogată și cremoasă de gură, care este minunata si echilibrată de o aciditate proaspătă care culminează cu un final lung.

Specificatii vin

ASOCIERE CU ALIMENTE

Sugestie de servire:Iubitorul de vin se poate bucura de el acum cu un desert dulce delicios, cum ar fi o cremă de ciocolată sau un mic tort. Dar și singurul vin de desert din clasa suplimentară este o adevărată plăcere. Deja criticul Tim Atkin a fost convins și a acordat Klein Constantia Vin de Constance cu 98 de puncte incredibile.

Specificatii vin

PASTRARE

Vinul de desert realizat din soiul de struguri Muscat de Frontignan s-a maturat timp de trei ani în butoaie de stejar francez și maghiar, precum și salcâm francez și timp de șase luni în rezervoare. Vinul de desert nobil este definit de un potențial ridicat de îmbătrânire atunci când este depozitat corect.

S-ar putea să-ți placă și…

Vinuri Africa