2014

Klein Constantia Vin de Constance 2014 MAGNUM

 

 

 

1,900.00 lei 750ml

Livrare in 5-7 zile

Origine

Constantia

Vinificator

Klein Constantia

SOI DE STRUGURI

Muscat de Frontignan

ALCOOL

14 %

DENUMIRE

Klein Constantia Vin de Constance 2014 MAGNUM

RECOLTA DE VIN

2014

ZR

166 g/l

pH

6.8 g/l

VOLUM

1.5 l

Închidere

plută

Alergeni

Contine sulfiti

Servire inainte de anul

2031

Temperatura de servire

8-12 °C

Premii obtinute

An 2014-5 John Platter Stars, Tim Atkin 96 Points
An 2011-Decanter Gold, Decanter Regional Trophy, International Wine Challenge Silver, Robert Parker 94 Points, Wine Spectator 95 Points
An 2009-Decanter Gold, Decanter Regional Trophy, International Wine Challenge Silver, Robert Parker 94 Points, Wine Spectator 95 Points

Specificatii vin

DEGUSTARE

Klein Constantia Vin de Constance a fost popular de sute de ani și l-a inspirat deja pe Napoleon cu culoarea aurie strălucitoare din sticlă. Sticla Magnum promite o bucurie și mai mare.Buchetul vinului de desert degajă nuanțe frumoase de ghimbir și nucșoară proaspătă, care sunt înconjurate de note citrice. Pe gust, plin de corp și proaspăt, Klein Constantia Vin de Constance Magnum impresionează prin textura sa minunată și rotunjită, care creează o mare complexitate. Structura elegantă a acidității este în perfectă armonie cu senzația cremoasă a gurii și duce marele Klein Constantia Vin de Constance Magnum la finisajul său lung și concentrat.

Specificatii vin

ASOCIERE CU ALIMENTE

Sugestie de servire: Gurmanzii se pot delecta imediat cu un desert dulce delicios, cum ar fi o mousse de ciocolată sau un mic tort. Dar vinul de desert de cea mai înaltă clasă este o adevărată plăcere .Un vin special precum Klein Constantia Vin de Constance merită, de asemenea, un ambalaj special, prin urmare vinul de desert este disponibil într-o cutie frumoasă din lemn.

Specificatii vin

PASTRARE

Vinul de desert realizat din soiul de struguri Muscat de Frontignan s-a maturat timp de trei ani în butoaie de stejar francez și maghiar, precum și salcâm francez și timp de șase luni în rezervoare. Vinul de desert nobil este definit de un potențial ridicat de îmbătrânire atunci când este depozitat corect.

S-ar putea să-ți placă și…

Vinuri Africa