2017

The Fledge Klipspringer Swartland Steen 2017

Pentru a exprima vițele unice vechi, locația și vintage, în timp ce fabricați un Steen care se poate îmbunătăți cu timpul în sticlă – în acest scop preferăm să solicitați din nou utilizarea stejarului, să faceți fermentații reci extinse, să se maturizeze (pe drojdie) sticlă nefinată și nefiltrată.

Așezați piersica, caisul, citricele strălucitoare, mirodenia din Swartland și un fascicul de gust care înmoaie aciditatea sunt semnele distinctive ale acestui Steen. Un partener perfect pentru un pui prăjit de duminică, cu toate garniturile, fructe de mare proaspete, burtă de porc fiartă, pâine fermă sau bucurați-vă ca aperitiv. Serviți refrigerat și cel mai bine decantat

 

 

92.90 lei 750ml

Livrare in 5-7 zile

Origine

Swartland

Vinificator

Margaux Nel

SOI DE STRUGURI

100 % Steen (Chenin Blanc)

ALCOOL

13%

DENUMIRE

The Fledge Klipspringer Swartland Steen 2017

RECOLTA DE VIN

2017

ZR

2,1

pH

5,3

VOLUM

750 mL

Închidere

Capac cu șurub

Specificatii vin

DEGUSTARE

Pentru a exprima vițele unice vechi, locația și vintage, în timp ce fabricați un Steen care se poate îmbunătăți cu timpul în sticlă – în acest scop preferăm să solicitați din nou utilizarea stejarului, să faceți fermentații reci extinse, să se maturizeze (pe drojdie) sticlă nefinată și nefiltrată.

Așezați piersica, caisul, citricele strălucitoare, mirodenia din Swartland și un fascicul de gust care înmoaie aciditatea sunt semnele distinctive ale acestui Steen. Un partener perfect pentru un pui prăjit de duminică, cu toate garniturile, fructe de mare proaspete, burtă de porc fiartă, pâine fermă sau bucurați-vă ca aperitiv. Serviți refrigerat și cel mai bine decantat

Specificatii vin

ASOCIERE CU ALIMENTE

Sugestie alimentară: un pui prăjit de duminică cu toate garniturile, crustacee proaspete și fructe de mare, burtă de porc înăbușită, pur și simplu sorbiți singuri sau permiteți pivniței să prezinte complexitatea sticlei Steen maturate.

Specificatii vin

PASTRARE

fructele Paardeberg au fost recoltate mai întâi spre mijlocul celei de-a treia săptămâni a lunii ianuarie și fermentate natural. Fructele Kasteelberg au fost recoltate a doua săptămână în februarie și inoculate. Toate fructele au fost presate ușor într-o mică presă pneumatică, după care sucul a fost așezat peste noapte înainte de a fi rafinat cu o parte echitabilă de drojdie fină, inoculat și permis un ferment rece de 3 săptămâni în oțel inoxidabil. După fermentație, vinurile au fost aduse cu o porție de drojdie fină într-un rezervor mic de 2750 & și lăsate netulburate timp de 12 luni înainte de îmbutelierea nefinată și nefiltrată sub capacul cu șurub pentru a păstra esența site-ului, vintage și viță de vie. Doar drojdie și cantități mici de sulf sunt adăugate în timpul procesului.