Sold Out!
2020

Ernie Els Big Easy Cabernet Sauvignon Rosé 2020-Vinul lunii Mai 2021

  • An 2020-Rosé Rocks Double Gold
  • Vinul nostru al lunii, Ernie Els Big Easy Cabernet Sauvignon Rosé 2020, cu prospețimea și eleganța sa, este doar vinul potrivit pentru a întâmpina sezonul mai cald. Armonia notelor fructate și florale evocă gustul verii în paharul de vin cu arome de fructe proaspete de vară și nuanțe picante. Descoperiți acest rosé plin de viață cu structura sa minunată și profitați de oferta noastră: când cumpărați cinci sticle de Ernie Els Cabernet Sauvignon Rosé 2020, veți primi o altă sticlă gratuit. Oferta este limitată până la 31.05.2021 și este, ca întotdeauna, valabilă doar până la epuizarea stocurilor.

     

275.00 lei 4.5 l

Livrare in 5-7 zile

Origine

Stellenbosch

Vinificator

Ernie Els Wines

SOI DE STRUGURI

Cabernet Sauvignon (87%), Cinsault (13%)

ALCOOL

8-10 %

DENUMIRE

Ernie Els Big Easy Cabernet Sauvignon Rosé 2020

RECOLTA DE VIN

2020

ZR

3.3 g/l

pH

5.8 g/l

TA

6 g/l

VOLUM

4.5 L

Închidere

Screw Cap

Temperatura de servire

8-10 °C

Servire inainte de anul

2023

Alergeni

Contine sulfiti

Premii obtinute

An 2020-Rosé Rocks Double Gold

Specificatii vin

DEGUSTARE

Ernie Els Big Easy Cabernet Sauvignon Rosé este un vin elegant care străluceste într-un frumos aur roz deschis în pahar. Buchetul multistrat dezvăluie o interacțiune minunată de note florale și fructate. Aromele fructelor proaspete de vară sunt susținute de nuanțe ușoare de citrice uscate, fructe de pădure și un indiciu de mosc. Notele picante oferă și mai multă complexitate, care continuă și pe gust. Aici, Ernie Els Big Easy Cabernet Sauvignon Rosé se bucură de temperamentul său plin de viață și de prospețime, precum și de o textură frumoasă. Bine răcit, vinul este un adevărat tratament pe cont propriu.

 

 

 

Specificatii vin

ASOCIERE CU ALIMENTE

Ernie Els Big Easy Cabernet Sauvignon Rosé este, de asemenea, un excelent acompaniament la mâncăruri cu somon, fructe de mare sau salată..

Specificatii vin

PASTRARE

Vinul a fost lasat pe drojdie timp de 3 luni

S-ar putea să-ți placă și…

Vinuri Africa