2016,2017,2018

Degustari online

Degustari online alaturi de somelieri renumiti si cu  iubitorii de vinuri bune .

Comanda acum pachetul “Degustari online” si vei beneficia de un set special de 5 mostre de vin,caietul special de degustare si reducere de 10% la vinurile din stoc si 5% la vinurile cu precomanda la comanda ta ulterioara.

“Viata e prea scurta ca sa bei un vin prost…”

75.00 lei 0,100 ml

Livrare in 5-7 zile

Vinurile pentru degustarea din ianuarie 2021 :

Rousseau -Sauvignon Blanc baricat -Sacharia -an  2018

Rousseau -Cupaj (60% Cabernet Franc+30 % Cabernet Sauvignon +10 % Merlot)-Babette- an 2016

Rousseau -Sauvignon Blanc -Grace-an 2018

Dornier Pinotage 2017

Dornier Chein Blanc Vine 2018

Degustare de vinuri Africa de Sud online alaturi de vinuriafrica.ro si specialisti in domeniu

Rousseau -Sauvignon Blanc Baricat 2018-Vinificator Andre Rousseau

SACHARIA Wooded Sauvignon Blanc 2018

Rousseau Bordeaux Red-Cupaj (60%Cabernet Franc+30% Cabernet Sauvignon+10% Merlot)-Babette 2016-Vinificator Andre Rousseau

BABETTE Bordeaux Red 2016

Rousseau -Sauvignon Blanc-Grace -an 2018-Vinificator Andre Rousseau

GRACE Sauvignon Blanc

Beeslaar Pinotage 2016-Vinificator Abrie Beeslaar

Dornier Pinotaje 2017

Dornier Chein Blanc Vine 2018-Vinificator Phillip van Staden

ROUSEEAU -SAUVIGNON BLANC BARICAT -SACHARIA-AN 2018-Vinificator Andre Rousseau

Produs al strugurilor crescuti in Valea Elgin, rezultat din stoarcerea ciorchinelor intregi, fermentat in butoi și maturat timp de 9 luni, fabricat in pivnițele Steenberg din Valea Vinului Constantia, acest vin alb fantastic a fosr aclamat si servit in multe dintre cele mai renumite restaurante, inclusiv La Colombe, The Food Barn, Open Door, Foxcroft,  La Petite Colombe, Buitenverwachting, din 2015..

Note de degustare ( de Allan Mulins )

“ O nota usoara de floarea-soarelui iti capteaza atentia, invitandu-te                sa-l degusti. Flori albe,delicate, cu note subtile de vanilie te imbie/invaluie olfactiv, urmate de lanolină, coacaze negre si un buchet si mai floral.Coaja de portocala si nuante de lanonlină stimuleaza bolta palatină, persitând dupa degustare.”

Asocierea vinului cu alimente/feluri de mancare:

Se serveste alaturi de peste sau vânat, precum rață, prepeliță sau carne de păsăre de curte.

Menținere:

Savurați-l acum sau pastrati-l timp de 5 ani sau mai mult pentru a-i permite sa dezvolte arome si complexitate aditională

Analiza chimica a vinului :

Alcool: 14%,ZR: 2.9,TA: 7.4,pH: 3.1

Premii obtinute:

The Best Sauvignon Blanc Wooded from all South Africa -Year 2019

4 Platers Star

94 Points

 

ROUSSEAU -BORDEAU RED-CUPAJ-BABETTE -AN 2016-Vinificator Andre Rousseau

Rod al strugurilor/ produs crescuti in Văile Darling, Stellenbosch  si Constantia, fermentat in butoi si  maturat timp de 15 luniin Pivnitele Steenberg din Valea Vinului in Constantia, al doileavintage din colectia de vinuri ale lui Andre Rousseau, Roșu Burgund,reușește sa oglindeasca pasiunea sa pentru vinurile roșii.

NOTE DE DEGUSTARE ( de Allan Mullins )

“ De culoarea rubinului, un rosu aprins. Acest vin epocal din 2016,curpinde savoarea dulceții din fructe, a   unui precedent, cu o multitudine de fructe de padure. Un buchet auster, cu taninuri mature, al carui factor debeatitudine este magnetizant. Cabernet Sauvignon pune in luminareflectoarelor tentele de coacaze negre, cassis, ciocolata si lemn dulce,in timp ce Cabernet Franc completeaza meticulos cu aroma de grafitsi inegalabila/ neasemuita mineralitate. Atenuat de Merlot, fuzioneazaintr-un amestec remarcabil.

ASOCIEREA CU ALIMENTE::

Servit alaturi de un antricot de vita, cu un sos cremos de ciuperci sau piper negru

Vinul  invechit incantator; poate fi servit acumsau pastrat de la 4 pana la 6 ani.

Analiza chimica a vinului:

Alcool: 14.5%, ZR: 2.1, TA: 5.4, pH: 3.4

Premii obtinute:

4.5 Platers Star

94 Points

 

ROUSSEAU -SAUVIGNON BLANC -GRACE 2018-Vinificator Andre Rousseau

Produs al strugurilor crescuti pe domeniul Steenberg din Valea Vinului, Constantia.

NOTE DE DEGUSTARE ( de Allan Mullins )

De un galben-lamaie scânteietor, cu o nuanță subtilă de verde.                          Un buchet cuprinzator, cu arome     sublime de agrișe, smochinesi fructul pasiunii. Sunt desigur si note de coacaze negre, care denota calitatea vinului.   O cantitate mica de Semillon, ii aduce o textura suculenta,o senzatie bucotactilă frumos conturata in bolta palatină,cu o aroma de lamaie si verbina seducatoare.

Este un vin complex, care entuziasmeaza din multe punctede vedere, datorita noilor arome care prind viata odata ce este turnat in pahar. Un vin cu personalitate!

 

ASOCIEREA CU ALIMENTE:

Un vin care se imbina armonios cu organismul alaturi de feluri de mancare mai complexe. Se poate servi alaturide un ton prăjit cu sos din seminte de susan, rac in sos cremos si usor condimentat, risotto cu ciuperci salbatice si sos de trufe.

 

PASTRARE:

Încântător acum, dar reține o parte pentru a te bucurade evolutia sa timp de 4 pana la 7 ani.

Analiza chimica a vinului:

Alcool: 13%, ZR: 2.4, TA: 6.5, pH: 3.42

Premii obtinute:

4 Platers stars

90 Points

DORNIER-PINOTAGE 2017-Vinificator Phillip van Staden

Buchetul acestui vin se deschide cu o abundenta de prune,fructe negre si casis pe nas,cu note de ciocolata si caramel.Palatul are 0 margine minerala cu arome de melasa si vanilie.O concentratie excelenta cu taninuri foarte fine si un post gust de durata.

Origine: Stellenbosch
Amestec:100% Pinotaj
Vinificator: Phillip van Staden
Alcool:14 %
Aciditate totală:5.4 g / l
Zahar rezidual: 1.9 g / l
Închidere: Plută
Vinificare:Maturat in butoaie noi de stejar francez de 10% timp de 12 luni.Acest vin nu a fost rafinat inainte de imbuteliere.

Asociere cu alimente:

Dornier Pinotage 2017,este o pereche excelenta a fripturilor de vanat,file-ului de vita,curry-ului de pui

 

 

DORNIER -CHEIN BLANC BUSH WINE 2018-Vinificator Phillip van Staden

Se deschide pe nas cu arome intense de para, citrice și fructe parfumate. Palatul este bogat și intens, fructat, cu finisaj lung și persistent

Origine: Stellenbosch
Soi de struguri: 100% Chenin Blanc
Vinificator: Phillip van Staden
Alcool: 13,5%
Acididate totala : 5,2 g/l
Zahar Rezidual: 2,2 g/l
Inchidere:Pluta
Vinificare: Jumătate de suc a fost fermentat în butoaie vechi de stejar de 300L, în timp ce restul a fost fermentat în recipiente din otel inoxidabil pentru a oferi prospetime produsului final
Sugestie alimentara::Curry_uri, preparate din pui sau peste cu sos de lamaie

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.