2016,2018,2019,2020

Pachet Degustare-5 vinuri premium-750 ml

Consultare personală !

Cauti vinul potrivit?

Vom găsi noul tău vin preferat!

Degustari online alaturi de Somelier George Wine si importator Vinuri Africa ,dar si  cu  iubitorii de vinuri bune .

Alege un pachet de degustare si timp de o ora putem vorbi pe Zoom despre vinul preferat.

Beneficiile tale: Sfaturi personale și fără caracter obligatoriu pentru vin

➡ crearea în comun a unui profil de gust personal

➡ recomandare excelentă de vin pentru fiecare ocazie

➡ beneficiați de oferte personale

Consilierul  personal, cu experienta vasta in domeniu  iti va spune despre vinul ales tot ce trebuie sa stii.Dorim sa ne asiguram  că primiți vinul care corespunde gustului și ideilor dumneavoastra  Pentru a asigura acest succes, aveți propriul dvs. consultant de vinuri -partenerul  Vinuri Africa .dl.George Ignat,somelier cu experenta ,la care puteți ajunge întotdeauna cu ușurință și care  va elabora profilul personal de aromă ce se potriveste profilului si gustului tau ; prin urmare, puteți fi sigur că aveți vinul potrivit pentru fiecare ocazie din casă.

Pentru aceasta contacteaza-ne pe comenzi@vinuriafrica.ro si spune-ne ce te intereseaza(un vin alb,rose,rosu sau spumant) si orice este legat de dorinta ta (un eveniment,o degustare cu prietenii,un cadou,etc)

“Viata e prea scurta pentru un vin prost…”

Comanda acum pachetul “Degustari online” si vei beneficia de un set special de 5 sticle  de vin la un pret redus ,fisa  de degustare ,transport gratuit pana la usa ta si reducere de 10% la vinurile din stoc si 5% la vinurile cu precomanda, la comanda ta ulterioara pentru toti participantii  la eveniment.

 

430.00 lei 3.75 l

Livrare in 5-7 zile

Producatori

Rousseau Wines
Spier

Premii Obtinute

An 2019-Rousseau Sacharia Wooded -94/100 points-The best Sauvignon Blanc Wooded from all South Africa,-4.5 * Platters
An 2019 vintage -Spier Signature Colection – Veritas Awards 2019 – Gold
An 2018 vintage – Spier Signature Colection -Michelangelo International Wine Awards 2018 – Gold

Descarca fisa tehnica

Vinurile Pachet degustare 750 ml

Spier Signature Collection-Chein Blanc 2020

Rousseau -Sauvignon Blanc -Grace-an 2018

Rousseau -Sauvignion Blanc Wooded-an 2018

Rousseau -Cupaj Cape Blend  (60% Cabernet Franc+30 % Cabernet Sauvignon +10 % Merlot)-Babette- an 2016

Vintner’s Selection Pinotage 2019

Degustare de vinuri Africa de Sud online alaturi de vinuriafrica.ro si specialisti in domeniu

Rousseau -Sauvignon Blanc Baricat 2018-Vinificator Andre Rousseau

SACHARIA Wooded Sauvignon Blanc 2018

Rousseau Bordeaux Red-Cupaj (60%Cabernet Franc+30% Cabernet Sauvignon+10% Merlot)-Babette 2016-Vinificator Andre Rousseau

BABETTE Bordeaux Red 2016

Rousseau -Sauvignon Blanc-Grace -an 2018-Vinificator Andre Rousseau

GRACE Sauvignon Blanc

Vintner"s Selection Pinotage 2019 -Vinificator -Spier

Spier Signature Colections -Chein Blanc 2020-Vinificator-Spier

ROUSEEAU -SAUVIGNON BLANC BARICAT -SACHARIA-AN 2018-Vinificator Andre Rousseau

Produs al strugurilor crescuti in Valea Elgin, rezultat din stoarcerea ciorchinelor intregi, fermentat in butoi și maturat timp de 9 luni, fabricat in pivnițele Steenberg din Valea Vinului Constantia, acest vin alb fantastic a fosr aclamat si servit in multe dintre cele mai renumite restaurante, inclusiv La Colombe, The Food Barn, Open Door, Foxcroft,  La Petite Colombe, Buitenverwachting, din 2015..

Note de degustare ( de Allan Mulins )

“ O nota usoara de floarea-soarelui iti capteaza atentia, invitandu-te             sa-l degusti. Flori albe,delicate, cu note subtile de vanilie te imbie/invaluie olfactiv, urmate de lanolină, coacaze negre si un buchet si mai floral.Coaja de portocala si nuante de lanonlină stimuleaza bolta palatină, persitând dupa degustare.”

Asocierea vinului cu alimente/feluri de mancare:

Se serveste alaturi de peste sau vânat, precum rață, prepeliță sau carne de păsăre de curte.

Menținere:

Savurați-l acum sau pastrati-l timp de 5 ani sau mai mult pentru a-i permite sa dezvolte arome si complexitate aditională

Analiza chimica a vinului :

Alcool: 14%,ZR: 2.9,TA: 7.4,pH: 3.1

Premii obtinute:

The Best Sauvignon Blanc Wooded from all South Africa -Year 2019

4 Platers Star

94 Points/100 R.Parker

 

ROUSSEAU -CAPE BLEND -BABETTE -AN 2016-Vinificator Andre Rousseau

Rod al strugurilor, produs crescuti in Văile Darling, Stellenbosch  si Constantia, fermentat in butoi si  maturat timp de 15 luniin Pivnitele Steenberg din Valea Vinului in Constantia, al doilea vintage din colectia de vinuri ale lui Andre Rousseau, Roșu Burgund,reușește sa oglindeasca pasiunea sa pentru vinurile roșii.

NOTE DE DEGUSTARE ( de Allan Mullins )

“ De culoarea rubinului, un rosu aprins. Acest vin epocal din 2016,curpinde savoarea dulceții din fructe, a   unui precedent, cu o multitudine de fructe de padure. Un buchet auster, cu taninuri mature, al carui factor debeatitudine este magnetizant. Cabernet Sauvignon pune in lumina reflectoarelor tentele de coacaze negre, cassis, ciocolata si lemn dulce,in timp ce Cabernet Franc completeaza meticulos cu aroma de grafitsi inegalabila  neasemuita mineralitate. Atenuat de merlot, fuzioneaza intr-un amestec remarcabil.

ASOCIEREA CU ALIMENTE::

Servit alaturi de un antricot de vita, cu un sos cremos de ciuperci sau piper negru

Vinul  invechit incantator; poate fi servit acumsau pastrat de la 4 pana la 6 ani.

Analiza chimica a vinului:

Alcool: 14.5%, ZR: 2.1, TA: 5.4, pH: 3.4

Premii obtinute:

4.5 Platers Star

94 Points/100 R.Parker

 

ROUSSEAU -SAUVIGNON BLANC -GRACE 2018-Vinificator Andre Rousseau

Produs al strugurilor crescuti pe domeniul Steenberg din Valea Vinului, Constantia.

NOTE DE DEGUSTARE ( de Allan Mullins )

De un galben-lamaie scânteietor, cu o nuanță subtilă de verde. Un buchet cuprinzator, cu arome sublime de agrișe, smochinesi fructul pasiunii. Sunt desigur si note de coacaze negre, care denota calitatea vinului.   O cantitate mica de Semillon, ii aduce o textura suculenta,o senzatie bucotactilă frumos conturata in bolta palatină,cu o aroma de lamaie si verbina seducatoare.

Este un vin complex, care entuziasmeaza din multe punctede vedere, datorita noilor arome care prind viata odata ce este turnat in pahar. Un vin cu personalitate!

 

ASOCIEREA CU ALIMENTE:

Un vin care se imbina armonios cu organismul alaturi de feluri de mancare mai complexe. Se poate servi alaturide un ton prăjit cu sos din seminte de susan, rac in sos cremos si usor condimentat, risotto cu ciuperci salbatice si sos de trufe.

 

PASTRARE:

Încântător acum, dar reține o parte pentru a te bucurade evolutia sa timp de 4 pana la 7 ani.

Analiza chimica a vinului:

Alcool: 13%, ZR: 2.4, TA: 6.5, pH: 3.42

Premii obtinute:

4 Platers Stars

90 Points/100 R.Parker

SPIER SIGNATURE COLLECTION -CHEIN BLANC 2020-Vinificator-Spier

Se deschide pe nas cu arome intense de para, citrice și fructe parfumate. Palatul este bogat și intens, fructat, cu finisaj lung și persistent

Origine: Stellenbosch
Soi de struguri: 100% Chenin Blanc
Vinificator: Spier
Alcool: 13,5%
Acididate totala : 5,2 g/l
Zahar Rezidual: 2,2 g/l
Inchidere:Capac cu surub
Vinificare: Jumătate de suc a fost fermentat în butoaie vechi de stejar de 300L, în timp ce restul a fost fermentat în recipiente din otel inoxidabil pentru a oferi prospetime produsului final
Sugestie alimentara:: Preparate din pui sau peste cu sos de lamaie

Premii obtinute: An 2019 vintage – Veritas Awards 2019 – Gold
An 2018 vintage – Michelangelo International Wine Awards 2018 – Gold

VINTNER”S SELECTION PINOTAGE 2019-Vinificator -Spier

Este un vin roșu fără complicații, care se înscrie prin aromele sale minunate de fructe de cireșe și fructe de pădure, precum și nuanțele sale picante. Echilibrat și moale, Vintner’s Selection Pinotage 2019 mângâie palatul și este nu numai o bucată frumoasă din Africa de Sud

Vinificator: Spier
Alcool: 14,5%
Acididate totala : 5,5 g/l
Zahar Rezidual: 3.9 g/l
Inchidere:Capac cu surub
Vinificare: Invechit timp de 8-10 luni in stejar francez
Sugestie alimentara::Paste si mancaruri picante

Degustarea vinului

Fiecare vin are un gust diferit. O interacțiune armonioasă a aromelor și o anumită complexitate sunt ceea ce face cu adevărat un adevărat vin premium.

Când vine vorba de culoarea unui vin, din păcate lucrurile nu sunt atât de ușoare pe cât erau. Prin trucuri chimice, acesta poate fi influențat cu ușurință fără a îmbunătăți calitatea reală. Acesta este motivul pentru care este întotdeauna dificil să se facă o anumită afirmație cu privire la faptul dacă este un adevărat vin de înaltă calitate și în ce etapă se bazează doar pe culoarea vinului. Unii critici de vin au început să aprecieze culoarea pe ultimul loc. Dar, deoarece este încă primul ce observăm cu un vin, există câteva reguli generale menționate aici. Red Wine Shimmers când este tânăr și este mat când este matur Cu vinurile roșii, este cazul cu cât vinul este mai tânăr, cu atât ar trebui să fie mai strălucitor. Strălucirea și reflexele ar trebui să o definească, poate chiar o ușoară nuanță violetă, mai ales la jante. Odată cu înaintarea în vârstă, culoarea devine materie, dar calitatea vinului este în continuare aceeași; cu ceva vin roșu, tocmai a atins apogeul. De îndată ce o nuanță maro devine evidentă, cunoscătorul știe că este timpul să deschidem restul sticlelor din cramă.

Vinul roșu poate fi în continuare de o calitate foarte înaltă, dar este sigur că și-a atins cel mai bun gust și nu îl vei putea păstra mult mai mult timp. Dacă și cât de întunecat ar trebui să fie un vin roșu este în principal o chestiune a soiului și stilului de struguri folosit. Un vin roșu dominat de tanin și condimentat va avea întotdeauna o culoare închisă, aproape neagră. Cu stilul „ușor și fructat”, o culoare mai deschisă este absolut binevenită. Aceasta nu este o pierdere a calității, ci mai degrabă arată că vinificatorii au dorit să obțină un anumit gust.

Vin alb – verde sau auriu Cu un vin alb, luciul afișează și vârsta; cu cât sclipeste mai mult cu atât este mai tânăr. O culoare tulbure înseamnă că gourmetul ar trebui să bea acest vin destul de curând, similar cu vinurile roșii maronii. Nuanțele verzi ale unui vin alb indică soiuri de struguri precum Sauvignon Blanc și implică un vin picant sau crocant. Galbenul sau chiar aurul indică un exemplar bogat și foarte corpolent. Colorarea reală a vinului alb dă multe despre stil și gustul de așteptat. Mirosind un vin Cel mai bine este să respirați un vin încet și cu o singură inhalare profundă prin nas. Aici, domnul sau doamna este binevenită să pună nasul în pahar. Înainte de aceasta, ar trebui să învârtiți ușor paharul de vin pentru ca vinul să aibă mai mult contact cu oxigenul; așa își poate dezvălui întregul spectru de mirosuri. Dacă apare doar câteva sau o singură aromă, este foarte probabil ca gustul să fie dominat și de o notă. Vinurile mari captează cu un buchet bogat care lasă să strălucească multe arome diferite. Complexitatea este într-adevăr un semn pentru un vin premium. Savurați un vin O înghițitură generoasă este ideală pentru un vin premium din Africa de Sud. Nu fi modest; cei mai buni degustatori de vin iau întotdeauna o înghițitură mare pentru a putea observa cu adevărat fiecare nuanță. Adesea, ei respiră și ei în aer – niciun semn de nesimțire, ci mai degrabă pentru o bună cunoaștere a vinului, deoarece un vin își dezvăluie pe deplin potențialul doar cu contactul cu oxigenul. În timpul unei cine pentru doi sau într-un grup formal, puteți face fără ea, vinul va fi în continuare delicios. De la noi ar fi greșit să afirmăm ce arome ar trebui să aibă un vin; există doar prea multe soiuri diferite de struguri și metode de dezvoltare. În general, puteți spune că o complexitate ridicată înseamnă un vin absolut de înaltă clasă. Dacă observați arome de tutun, lemn sau vanilie, puteți presupune, de asemenea, că vinificatorul a folosit butoaie de stejar pentru dezvoltare. Finalul completează vinul Cu cât finisajul este mai lung, cu atât mai bine. Mai ales când în timpul finisajului apar noi nuanțe de arome, puteți presupune că v-ați bucurat de o adevărată delicatețe. În general, nu există linii directoare cu privire la modul în care trebuie să gust un vin.

Un singur lucru este sigur: un vin de înaltă calitate surprinde întotdeauna prin complexitatea și straturile sale variate. Acesta este motivul pentru care gurmanzii vor putea în mod normal să detecteze mai multe arome.

S-ar putea să-ți placă și…

Vinuri Africa