2021

Coravin Decantor

  • Decantorul sau aeratorul este accesoriul perfect pentru a spori gustul vinului dvs. în câteva secunde, amestecând cantitatea potrivită de aer cu vinul pe măsură ce turnați. Designul său unic folosește presiunea sistemului pentru a forța vinul prin 24 de găuri plasate și dimensionate cu atenție. Prin crearea unor jeturi mici care extind dramatic suprafața vinului expusă aerului, aerizează rapid vinul pentru a produce rezultate mătăsoase, netede și aromate echivalente cu decantarea vinului timp de aproximativ 60 până la 90 de minute.

     

348.90 lei 0.0

Livrare in 5-7 zile

Pentru ce modele Coravin se potrivește decantorul?

Este complementul perfect pentru orice sistem Coravin. Sistemul de aerare Coravin se potrivește tuturor modelelor Coravin. Pur și simplu atașați aeratorul de vin la modelul dvs. și utilizați-l ca de obicei.

Producator

Coravin

Ce este Coravin?

Coravin este singurul sistem de vin care permite servirea tuturor vinurilor la pahar fără a trage dopul! Acest lucru vă menține vinurile proaspete până când doriți să vă bucurați de următorul pahar de vin. Așezați sistemul pe sticla de vin închisă, găuriți, răsturnați și turnați – atât cât sau cât doriți dvs. și oaspeții dvs. – iar restul sticlei rămâne proaspăt săptămâni, luni sau chiar ani!

Descarca fisa tehnica
Vinuri Africa