Somelier personal-consiliere si degustari online

CONSULTARE PERSONALA!

Cauti vinul potrivit?

Vom găsi noul tău vin preferat!

Calauza dvs in lumea vinurilor din Africa de Sud: George Ignat, inginer, somelier, WSET 2, trainer SES-Ro., consultant vinuri, jurat national si international la concursurile de vinuri, absolvent curs Champagne(MOOC du Champagne) si curs Vinuri Africa de Sud(WOSA).

Alege un pachet de degustare si timp de o ora putem vorbi pe Zoom despre vinul preferat.

Beneficiile tale: Sfaturi personale și fără caracter obligatoriu pentru vin

➡ crearea în comun a unui profil de gust personal

➡ recomandare excelentă de vin pentru fiecare ocazie

➡ beneficiați de oferte personalizate

Consilierul  personal, cu experienta vasta in domeniu  iti va spune despre vinul ales tot ce trebuie sa stii.Dorim sa ne asiguram  că primiți vinul care corespunde gustului și ideilor dumneavoastra  Pentru a asigura acest succes, aveți propriul dvs. consultant de vinuri -partenerul  Vinuri Africa, Dl.George Ignat,somelier cu experenta, la care puteți ajunge întotdeauna cu ușurință și care  va elabora profilul personal de aromă ce se potriveste profilului si gustului tau; prin urmare, puteți fi sigur că aveți vinul potrivit pentru fiecare ocazie din casă.

Pentru aceasta contacteaza-ne pe comenzi@vinuriafrica.ro si spune-ne ce te intereseaza(un vin alb, rose, rosu sau spumant) si orice este legat de dorinta ta (un eveniment, o degustare cu prietenii, un cadou, etc)

60.00 lei

IN STOC

Descarca fisa tehnica

S-ar putea să-ți placă și…

Vinuri Africa