2021

Carafa de apa luminoasa

  • Stingeți luminile și creați o atmosferă confortabilă și veselă într-un mod cu totul nou cu carafa de apă iluminată. Aduce o stare complet nouă la masă, indiferent dacă este sezonul întunecat sau o seară de vară plăcută. Lumina moale face din conținut o experiență magică. Un atrăgător la orice masă cu prietenii, plus o sticlă de vin, iar seara este perfectă! Carafa are un capac care împiedică picurarea la turnare, iar filtrul asigură că gheața rămâne în carafă. Sticla suflată manual cu suprafața sablată conferă o strălucire mată scandinavă. Design danez de la marele brand Vagnbys.

245.00 lei 0.0

Livrare in 5-7 zile

Dimensiuni

Înălțime 26,5 cm
Diametru 105 mm
Greutate 390g
Conținut: 1,0 litri

Functii

Testați-vă creativitatea și evocați o nouă imagine în fiecare seară. Scoateți fundul din partea de sticlă, pur și simplu filetați fructe, ierburi sau legume pe frigărui și apoi reasamblați partea de jos și partea de sticlă. Se toarnă apă și se bucură! Cuburile de gheață pot fi adăugate din partea de sus. Carafa poate fi utilizată și fără frigărui și este sigură pentru mașina de spălat vase.

Descriere

Carafa are un capac care împiedică picurarea la turnare, iar filtrul asigură că gheața rămâne în carafă. Sticla suflată manual cu suprafața sablată conferă o strălucire mată scandinavă. Design danez de la marele brand Vagnbys.

Producator

Vagnbys

Ce contine pachetul?

Carafa cu iluminare led si doua baterii

Descarca fisa tehnica
Vinuri Africa