2017

Boplaas The Fledge Klipspringer Swartland Steen 2017

 

 

 

96.90 lei 750ml

Livrare in 5-7 zile

Origine

Swartland

Vinificator

Margaux Nel

SOI DE STRUGURI

100 % Steen (Chenin Blanc)

ALCOOL

13%

DENUMIRE

Boplaas The Fledge Klipspringer Swartland Steen 2017

RECOLTA DE VIN

2017

ZR

2.1

pH

5

VOLUM

750 mL

Închidere

capac cu șurub

Specificatii vin

DEGUSTARE

Pentru a exprima vițele de vie unice, vechi, locația și vintage-ul, în timp ce fabricați un Steen care se poate îmbunătăți cu timpul în sticlă – preferăm să solicitați din nou utilizarea stejarului, să faceți fermentații reci extinse, să se maturizeze (pe drojdie) în sticlă nerafinată și nefiltrată.Piersica, caisul, citricele strălucitoare, mirodenia din Swartland, și un fascicul de gust care înmoaie aciditatea sunt semnele distinctive ale acestui Steen. Un partener perfect pentru un pui prăjit de duminică, cu o multitudine de garnituri, fructe de mare proaspete, burtă de porc, pâine prajită sau bucurați-vă de el ca aperitiv. Serviți refrigerat și cel mai bine decantat

Specificatii vin

ASOCIERE CU ALIMENTE

Sugestie de servire:  Un pui prăjit de duminică cu toate garniturile, crustacee proaspete și fructe de mare, burtă de porc înăbușită, sau pur și simplu savurat singur, ori permiteți pivniței să-i prezinte complexitatea sticlei Steen maturate.

Specificatii vin

PASTRARE

Fructele Paardeberg au fost recoltate mai întâi spre mijlocul celei de-a treia săptămâni a lunii ianuarie și fermentate natural. Fructele Kasteelberg au fost recoltate a doua săptămână în februarie și inoculate. Toate fructele au fost presate ușor într-o mică presă pneumatică, după care sucul a fost așezat peste noapte înainte de a fi rafinat cu o parte echitabilă de drojdie fină, inoculat și permis un ferment rece de 3 săptămâni în oțel inoxidabil. După fermentație, vinurile au fost aduse cu o porție de drojdie fină într-un rezervor mic de 2750 & și lăsate netulburate timp de 12 luni înainte de îmbutelierea nefinată și nefiltrată sub capacul cu șurub pentru a păstra esența site-ului, vintage și viță de vie. Doar drojdie și cantități mici de sulf sunt adăugate în timpul procesului.

Vinuri Africa