2018

Boplaas Ring of Rocks 2013

Ananas confitat, mango, floare de lămâie, miere de eucalipt, papaya, stafide sărutate de soare se amestecă cu nuanțe de condimente, citronă și rafale de marmeladă pe acest Muscat dulce complex, untuos.

 

 

126.90 lei 750ml

Livrare in 5-7 zile

Origine

Western Cape

Vinificator

Margaux Nel

SOI DE STRUGURI

Tinta Barocca (55%); Touriga Francesa (Franca) (45%)

ALCOOL

14%

DENUMIRE

Boplaas Ring of Rocks 2013

RECOLTA DE VIN

2013

ZR

4,4

pH

5,4

VOLUM

750 mL

Închidere

plută

Specificatii vin

DEGUSTARE

Vinul, cu un buchet complex de prune coapte, cireșe negre, cassis și fructe negre, condimente picante, fynbos și bucăți de stejar îmbie simțurile. O abundență de note de cassis, cireșe, piper negru măcinat, prune și tente subțiri de ierburi uscate se combină perfect cu taninuri suple și note de stejar conferă eleganță, structură și un palat complex. Amestecul tradițional Bordeaux conferă o notă portugheză.

Specificatii vin

ASOCIERE CU ALIMENTE

Sugestie alimentară:

Merită lasăt în următoarele câteva decenii în pivnită, și asociat cu preparatele tradiționale din Cape Malay, sau servit la rece.

Specificatii vin

PASTRARE

Muscatii Boplaas Heritage sunt confecționați în conformitate cu metodele tradiționale de vinificare, numai în recolte excepționale din anumite site-uri vinicole cu randament redus și destinate zeci de ani de pivniță atentă pentru a prezenta minunea unui Muscat complet fortificat. Aceste vinuri sunt o dovadă a patrimoniului nostru vitivinicol și a strugurilor care au început totul.

Vinuri Africa