Centrul roșu închis cu marginea roz de rodie. Ceaiul de zmeură, tartă de afine, dud și rooibos se amestecă cu muscatul copt și notele de condiment întâmpină degustătorul. Buchetul urmează se deschide pe palat și este alăturat de desert turcesc, note de miere și condimente mai încântătoare. Palatul delicios este susținut de o aciditate fină și acesta este cu siguranță unul care poate să fie păstrat pentru câțiva ani.
Boplaas Red Muscadel 2017
Centrul roșu închis cu marginea roz de rodie. Ceaiul de zmeură, tartă de afine, dud și rooibos se amestecă cu moscat copt și indicii de condiment salută degustătorul. Buchetul urmează pe gust și este alăturat de încântare turcească, note de miere și condimente mai strălucitoare. Palatul delicios este ridicat cu o aciditate zippy și acesta este cu siguranță unul care să se întindă pentru câțiva ani.
97.90 lei 750ml
Livrare in 5-7 zile
Origine | Western Cape |
---|---|
Vinificator | Margaux Nel |
SOI DE STRUGURI | Muscat d’Frontignan (100%) |
ALCOOL | 15% |
DENUMIRE | Boplaas Muscat d’Frontignan (100%) |
RECOLTA DE VIN | 2017 |
ZR | 228,8 |
pH | 5,1 |
VOLUM | 750 mL |
Închidere | plută |
Specificatii vin
DEGUSTARE


Specificatii vin
ASOCIERE CU ALIMENTE
Sugestie alimentară: Cel mai bine savurat cu preparate tradiționale, specifice din Cape Malay, bucătărie asiatică exotică, o serie de deserturi sau ca mixer în cocktailuri. Păstrarea atentă în pivniță în următoarea jumătate de deceniu sau mai mult vă va răsplăti cu generozitate răbdarea.
Specificatii vin
PASTRARE
Fructe recoltate manual la 27 ° B de la viță de vie cu 5 tone / ha și metode tradiționale de vinificare urmate – contact cu pielea timp de două zile în lagar cu frecventă amestecare manuală. Se presupune că este o mutație naturală a Muscatului de Frontignan, Muscadel roșu devinind astfel extrem de rar. O selecție de viță de vie din cei mai buni struguri este vinificată conform metodelor tradiționale.
