2018

Boplaas Red Muscadel 2017

Centrul roșu închis cu marginea roz de rodie. Ceaiul de zmeură, tartă de afine, dud și rooibos se amestecă cu moscat copt și indicii de condiment salută degustătorul. Buchetul urmează pe gust și este alăturat de încântare turcească, note de miere și condimente mai strălucitoare. Palatul delicios este ridicat cu o aciditate zippy și acesta este cu siguranță unul care să se întindă pentru câțiva ani.

 

 

97.90 lei 750ml

Livrare in 5-7 zile

Origine

Western Cape

Vinificator

Margaux Nel

SOI DE STRUGURI

Muscat d’Frontignan (100%)

ALCOOL

15%

DENUMIRE

Boplaas Muscat d’Frontignan (100%)

RECOLTA DE VIN

2017

ZR

228,8

pH

5,1

VOLUM

750 mL

Închidere

plută

Specificatii vin

DEGUSTARE

Centrul roșu închis cu marginea roz de rodie. Ceaiul de zmeură, tartă de afine, dud și rooibos se amestecă cu muscatul copt și notele de condiment întâmpină degustătorul. Buchetul urmează se deschide pe palat și este alăturat de desert turcesc, note de miere și condimente mai încântătoare. Palatul delicios este susținut de o aciditate fină și acesta este cu siguranță unul care poate să fie păstrat pentru câțiva ani.

Specificatii vin

ASOCIERE CU ALIMENTE

Sugestie alimentară: Cel mai bine savurat cu preparate tradiționale, specifice din Cape Malay, bucătărie asiatică exotică, o serie de deserturi sau ca mixer în cocktailuri. Păstrarea atentă în pivniță în următoarea jumătate de deceniu sau mai mult vă va răsplăti cu generozitate răbdarea.

Specificatii vin

PASTRARE

Fructe recoltate manual la 27 ° B de la viță de vie cu 5 tone / ha și metode tradiționale de vinificare urmate – contact cu pielea timp de două zile în lagar cu frecventă amestecare manuală. Se presupune că este o mutație naturală a Muscatului de Frontignan, Muscadel roșu devinind astfel extrem de rar. O selecție de viță de vie din cei mai buni struguri este vinificată conform metodelor tradiționale.

Vinuri Africa