2018

Boplaas Cape Tawny

Recoltat manual la rece, dimineața, contact cu pielea, fermentat la rece în rezervor din oțel inoxidabil și permis contactul cu drojdia înainte de îmbuteliere cu o filtrare ușoară.Sugestie alimentară: fructe de mare proaspete – sushi, scoici Sauvignon Blanc aburite cu unt și pătrunjel, fripturi de calamari la grătar cu var, sos de ghimbir și ardei, talpă cu unt de lămâie, coadă galbenă sau snoek pe braai, creveți peri-peri sau un homar de pe coasta de vest ; & bun de la vârstă.

 

125.90 lei 750ml

Livrare in 5-7 zile

Origine

Western Cape

Vinificator

Margaux Nel

SOI DE STRUGURI

70% Tinta Barocca, 20% Touriga Nacional, 10% Souzao

ALCOOL

17%

DENUMIRE

Boplaas Cape Tawny

ZR

86,4

pH

4,6

VOLUM

750 mL

Închidere

plută

Specificatii vin

DEGUSTARE

Un vin roșu-maroniu, cu nuante de verde măslininiu pe margini. Buchetul se deschide cu arome de nucă, migdale prăjite, miere, caramel, amestec de mirodenii, citrice, coniac și note de stejar specifice unui Tawny. Un palat fin, delicios, de fructe coapte, nuci prăjite, miere, caramel, mirodenii și tente citrice ce ademenesc papilele gustative mult după prima înghițitură. De savurat pe loc sau pastrat până la 10 ani.

Specificatii vin

ASOCIERE CU ALIMENTE

Aperitive, Canapés, pate-uri și nuci prăjite sau drept partener al deserturiurilor ori ca digestiv

Specificatii vin

PASTRARE

Toate fructele sunt recoltate manual la maturitate optimă, fermentate și fortificate în lagars apoi maturate in butoaie mari de stejar, condimentate timp de minimum 8 ani și amestecat meticulos.

Vinuri Africa