Un vin roșu-maroniu, cu nuante de verde măslininiu pe margini. Buchetul se deschide cu arome de nucă, migdale prăjite, miere, caramel, amestec de mirodenii, citrice, coniac și note de stejar specifice unui Tawny. Un palat fin, delicios, de fructe coapte, nuci prăjite, miere, caramel, mirodenii și tente citrice ce ademenesc papilele gustative mult după prima înghițitură. De savurat pe loc sau pastrat până la 10 ani.
Boplaas Cape Tawny
Recoltat manual la rece, dimineața, contact cu pielea, fermentat la rece în rezervor din oțel inoxidabil și permis contactul cu drojdia înainte de îmbuteliere cu o filtrare ușoară.Sugestie alimentară: fructe de mare proaspete – sushi, scoici Sauvignon Blanc aburite cu unt și pătrunjel, fripturi de calamari la grătar cu var, sos de ghimbir și ardei, talpă cu unt de lămâie, coadă galbenă sau snoek pe braai, creveți peri-peri sau un homar de pe coasta de vest ; & bun de la vârstă.
125.90 lei 750ml
Livrare in 5-7 zile
Origine | Western Cape |
---|---|
Vinificator | Margaux Nel |
SOI DE STRUGURI | 70% Tinta Barocca, 20% Touriga Nacional, 10% Souzao |
ALCOOL | 17% |
DENUMIRE | Boplaas Cape Tawny |
ZR | 86,4 |
pH | 4,6 |
VOLUM | 750 mL |
Închidere | plută |
Specificatii vin
DEGUSTARE


Specificatii vin
ASOCIERE CU ALIMENTE
Aperitive, Canapés, pate-uri și nuci prăjite sau drept partener al deserturiurilor ori ca digestiv
Specificatii vin
PASTRARE
Toate fructele sunt recoltate manual la maturitate optimă, fermentate și fortificate în lagars apoi maturate in butoaie mari de stejar, condimentate timp de minimum 8 ani și amestecat meticulos.
