Un nucleu rubiniu, cu nuante roz de rodie. Note de zmeura, merisoare, dude, si ceai rooibos se intepatrund cu Muscatul copt si tente de condimente intampina degustatorul. Buchetul este urmat pe palat si intampinat de desert turcesc, note de miere si condimente mai puternice. Palatul este completat de o aciditate eleganta si este cu siguranta un vin de pastrat pentru cativa ani.
Boplaas Cape Ruby
Un nucleu rubiniu, cu nuante roz de rodie. Note de zmeura, merisoare si ceai rooibos se intepatrund cu Muscatul copt si tente de condimente intampina degustatorul
93.90 lei 750ml
Livrare in 5-7 zile
Origine | Western Cape |
---|---|
Vinificator | Margaux Nel |
SOI DE STRUGURI | Muscat d’Frontignan |
ALCOOL | 15,5% |
DENUMIRE | Boplaas Cape Ruby |
RECOLTA DE VIN | 2018 |
ZR | 288,8 |
pH | 5,1 |
VOLUM | 750 mL |
Închidere | plută |
Specificatii vin
DEGUSTARE


Specificatii vin
ASOCIERE CU ALIMENTE
Servit cel mai bine la rece, alaturi de preparate din bucataria Asiatica, deserturi sau ca mix in cocktail-uri. Maturarea atenta in pivnita in urmatorii 5 ani sau mai mult va fi o experienta ce iti va rasplati rabdarea
Specificatii vin
PASTRARE
Fructe culese manual din podgorii cu 5 tone/hectar si urmarind metode traditionale de vinificare – macerare timp de doua zile cu pigeage manual. Presupunand o mutatie naturala a Muscatului de Frontignan, Muscadelul rosu devine extrem de rar. O selectie a podgoriilor cu cele mai bune fructe sunt vinificate urmand metodele traditionale
