2015

Boplaas The 1932 Block Hanepoot 2015

112.90 lei 750ml

Livrare in 5-7 zile

Origine

Western Cape

Vinificator

Margaux Nel

SOI DE STRUGURI

100% Muscat d’Alexandrie (Hanepoot)

ALCOOL

16%

DENUMIRE

Boplaas The 1932 Block Hanepoot 2015

RECOLTA DE VIN

205

ZR

187

pH

4,9

VOLUM

750 mL

Închidere

șurub

Specificatii vin

DEGUSTARE

Un vin strălucitor de culoare galben-lămâie; buchetul se deschide in pahar cu struguri Hanepoot, ananas, coaja de lămâie, litchi și pepene galben, amestecate cu note de iasomie, miere și note picante subtile. Un palat dulce, delicios, plin de sultana proaspătă, miere, litchi, pepene galben, frunze de smochin, tente subțiri de marmeladă de lămâie și, toate susținute de o aciditate jucăușă și note citrice, de o mineralitate subtilă.

Specificatii vin

ASOCIERE CU ALIMENTE

Sugestie alimentară: un vin fortificat, versatil, prietenos cu alimentele, Boplaas Hanepoot poate fi servit cu o serie de mâncăruri cantoneze reconfortante; mâncăruri picante indiene sau thailandeze; ca aperitiv cu tartine sau paste; ca acompaniament la rață sau porc fript; ca partener la deserturi decadente – cum ar fi budinca tradițională de Malva, fructe proaspete de vară sau o selecție de brânzeturi moi blânde, servit alternativ ca digestiv, peste gheață zdrobită într-un pahar de Martini sau ca mixer pentru o multitudine de cocktailuri.

Specificatii vin

PASTRARE

O viță de vie mică de Hanepoot, cu un randament redus, plantată de-a lungul malurilor râului Gamka de Tom Brink în 1932, a rezistat cu hotărâre secetelor, inundațiilor și condițiilor climatice dure ale Klein Karoo pentru a ne oferi posibilitatea de a fabrica manual această fortificată fină. .

Vinuri Africa