Sold Out!
2018

Best of White – White Wine Easter Pack

713.00 lei 4.5 l

Livrare in 5-7 zile

Origine

Stellenbosch

Vinificator

Neil Ellis Wines

SOI DE STRUGURI

Chardonnay

ALCOOL

13 %

DENUMIRE

Neil Ellis Whitehall Chardonnay Elgin 2018 Special

RECOLTA DE VIN

2018

VOLUM

4.5 l

Închidere

pluta

Temperatura de servire

8-12 °C

Servire inainte de anul

2024

Alergeni

Contine sulfiti

Premii obtinute

An 2019-5 John Platter Stars
An 2018-4.5 John Platter Stars, Decanter Gold, Veritas Silver, Tim Atkin 92 Points
An 2017-Concours Mondial de Bruxelles Gold, International Wine Challenge Bronze, Old Mutual Trophy Bronze, Tim Atkin 93 Points

Vinurile din pachet

Chamonix Chardonnay Unoaked 2020
Delaire Graff Summercourt Chardonnay 2019
Selection 16/79 Chardonnay 2019
La Motte Franschhoek Chardonnay 2018
Spier Signature Collection Chardonnay 2020
Muratie Isabella Chardonnay 2018

Specificatii vin

DEGUSTARE

Cu acest pachet de vinuri veți cunoaște întreaga varietate de vinuri albe din Africa de Sud. Fiecare vin alb are caracterul și gustul său. De la minunat de agitat cu note verzi până la corpolent și moale. Încercați cele mai bune vinuri albe din țările viticole din Africa de Sud într-un singur pachet de vinuri! De la Sauvignon Blanc fructat până la Chardonnay – pasionații de vinuri pot găsi vinul potrivit din Africa de Sud pentru fiecare gust și ocazie.Tokara-Sauvignon Blanc te imbie cu buchetul sau , cu notele sale multistratificate de agriș, măr verde și fructul pasiunii, oferă o abundență de arome fructate care pot fi găsite și pe gust,in timp ce elegantul Rousseau Grace cu o culoare de  un galben-lamaie scânteieto, si o nuanță subtilă de verde si un  buchet cuprinzator, cu arome sublime de agrișe, smochine si fructul pasiunii,pe cand Chenin Blanc de la Spier  crud și fructat, fără lemn, are o aciditate suficient de plină de viață pentru a atrage chiar și cei mai împietriți iubitori de Sauvignon Blanc. Lanzerac Sauvignon Blanc este o încântare încă din primul moment cu prospețimea și notele sale fructate. Aromele de mere verzi, piersici albe și pere sunt deosebit de prezente și sunt perfect echilibrate de o aciditate frumoasă. Mai mult, nuanțele de iarbă proaspătă de lămâie și tonuri minerale împreună cu structura cremoasă moale creează o senzație excelentă de gură care durează mult timp.Buchetul intens Warwick The First Lady Chardonnay își arată deja partea fructată, deoarece parfumul de pere și  formere verzi se revarsă imediat în nas, urmat îndeaproape de ananas și grapefruit.Minunat, proaspăt și cu un echilibru excelent de note verzi și tropicale, Warwick The First Lady Sauvignon Blanc se prezintă. Mirosul minunat de smochine verzi, iarbă proaspăt tăiată și fructul pasiunii strică deja simțurile cunoscătorului. Notele tropicale se găsesc și pe gust; în special aromele de guava și ananas coapte oferă un gust frumos de fructe care persistă mult timp,iar top Sauvignon Blanc Baricat de la Rousseau-Sacharia -The best Sauvignon Blanc Wooded 2019 din Africa de Sud cu o nota usoara de floarea-soarelui iti capteaza atentia, invitandu-te sa-l degusti. Flori albe, delicate, cu note subtile de vanilie te imbie/invaluie olfactiv, urmate de lanolină, coacaze negre si un buchet si mai floral;coaja de portocala si nuante de lanonlină stimuleaza bolta palatină, persitând dupa degustare.

Specificatii vin

ASOCIERE CU ALIMENTE

Sugestie de servire:Este un excelent acompaniament pentru pește, fructe de mare sau legume. În special somonul și sparanghelul sunt foarte recomandate .

Specificatii vin

PASTRARE

 

S-ar putea să-ți placă și…

Vinuri Africa