Pachetul Best of Rosé Wine, adună cele mai frumoase și delicioase vinuri rosé din Africa de Sud într-un singur pachet. Toate impresionează prin accesibilitatea lor mare, dar au suficientă complexitate pentru a mai inspira după cel de-al doilea pahar. În acest pachet de vinuri, iubitorii de roze vor găsi o mare varietate de nuanțe gustative care promit o plăcere minunată de degustare.Warwick The First Lady Rosé 2019 este un vin proaspăt care încântă prin amestecul său de note fructate și florale. Rickety Bridge Foundation Stone Rosé 2019 este un vin minunat proaspăt și fructat, care este foarte accesibil și bine echilibrat. Cu nuanțe de pepene galben și ierburi de grădină proaspete, Steenberg Ruby Rosé 2020 note cu arome de cireșe și caracterul minunat de proaspăt fac experiența gustului completă. Cu caracterul său orientat spre fructe și abordabil, Simonsig Chenin Blanc Pinotage Rosé 2019 este ideal cu paste de somon sau fructe de mare. Vrede en Lust Jess Rosé 2020 este un amestec încântător, cu note excelente de fructe și un finisaj moale. Allée Bleue Starlette Shiraz Rosé 2019 se prezintă fructat cu o notă florală fina.
2019,2020
Best of Rosés – Rosé Wine package
396.90 lei 4.5 l
Livrare in 5-7 zile
Origine | Franschhoek,Stellenbosch,Tokai |
---|---|
Vinificator | Steenberg,Simonsig,Franschhoek,Allée Bleue,Vrede en Lust |
SOI DE STRUGURI | Pinotage (85%), Shiraz (10%), Grenache Noir (5%) |
ALCOOL | 8-10 % |
DENUMIRE | Best of Rosés – Rosé Wine package |
RECOLTA DE VIN | 2019-2020 |
ZR | 1-3 g/l |
pH | 5.6-6.1 g/l |
TA | 5.5-6.5 g/l |
VOLUM TOTAL | 4.5 l |
Închidere | capac cu surub |
Temperatura de servire | 8-10 °C |
Servire inainte de anul | 2022 |
Premii obtinute | An 2019-Veritas Bronze,An 2017-Tim Atkin 88 Points |
Vinurile din pachet | Rickety Bridge Foundation Stone Rosé 2019 |
Specificatii vin
DEGUSTARE


Specificatii vin
ASOCIERE CU ALIMENTE
Sugestie de servire: Fructe de mare,peste,deserturi cu fructe,antreuri si pentru orice ocazie unica si speciala
Specificatii vin
PASTRARE
Vinul a fost lăsat pe drojdie timp de patru luni. Altele au fost fermentate in tancuri de inox la rece si lent.
