2021

Adaptor cu șurub Coravin-set de 6

  •  Fie că o sticlă de vin are plută sau un capac cu șurub nu are nimic de-a face cu calitatea vinului. Cu adaptorul de la Coravin puteți utiliza și sticle cu capac cu șurub cu sistemul Coravin. Este pur și simplu schimbat cu capacul original al sticlei înainte de prima utilizare. Vinul se va păstra până la trei luni după prima porție.

149.90 lei 4.5 l

Livrare in 5-7 zile

Cat dureaza adaptorul?

Fiecare adaptor poate fi străpuns de până la 50 de ori. Vinul se va păstra până la trei luni după prima porție cu adaptorul.

Cum folosim adaptorul?

Adaptorul este înlocuit cu capacul filetat al sticlei înainte de prima utilizare. Apoi rămâne pe sticlă și nu trebuie îndepărtat până nu se bea tot vinul din sticla.

Ce este Coravin?

Coravin este singurul sistem de vin care permite servirea tuturor vinurilor la pahar fără a trage dopul! Acest lucru vă menține vinurile proaspete până când doriți să savurați următorul pahar de vin. Așezați sistemul pe sticla de vin închisă, străpungeți, răsturnați și turnați – atât cât sau cât doriți dvs. și oaspeții dvs. – iar restul sticlei rămâne proaspăt săptămâni, luni sau chiar ani!

Ce contine pachetul ?

6 daptoare cu subub

Producator

Coravin

Vinuri Africa